A felnõttek Legója

A Coco-Mat egy athéni központú, teljesen természetes anyagokból készült matracokat gyártó és forgalmazó vállalat. Nem olyan rég közös projectet indított a Cocoon Modules-al, ami egy konténer építészeti start-up vállalat, mely moduláris és környezetkímélő lakás prototípusokat tervez. A jelen projekt Görögországban, Kifissiában, a Coco-mat főhadiszállásán valósult meg, és nyitva van az érdeklődők számára.

Ez a konténer prototípus jelentős előnyökkel rendelkezik a versenytársakkal szemben, mivel a tervezésének köszönhetően 50%-al olcsóbb, mint egy átlagos építmény. Mindemellett „okos” low-tech megoldásokat alkalmaztak a napi szintű szükségletek kielégítésére és teljesen környezetbarát berendezést kapott.
 Ez a kis lakás konténer a tökéletes kényelem jegyében lett megtervezve, fényben úszó közösségi terekkel, kilátással az őt körülölelő kertre. A hálóterek pedig, természetesen a Coco-Mat legmagasabb kategóriájú matracait kapták.

 „A mi konténer egységeink 15%-al olcsóbbak, mit a görögországi előre gyártott elemekből történő építkezés és 30%-al olcsóbbak, mint a hagyományos építkezés.” –magyarázza a Cocoon Modules tervező csapata.

 „Hetek alatt elkészíthetőek a gyárban és a helyükre szállíthatóak, illetve helyezhetőek, mely a konténerek moduláris kialakításának köszönhető. Mi ergonómikus tereket alkotunk, ügyes tervezéssel, melynek köszönhetően úgy lehet az elemeket összepattintani, mint a Lego-t.”
 

 
KONTÉNEREK
IrodaKonténerek
 
A Big Konténer Kft. Tevékenységi köre  Új Irodakonténerek lakókonténerek forgalmazása az egyszerű kiviteltől egészen a luxuskivitelig...
 
tovább
Őr és PortaKonténerek
 
Big Konténer Kft. által forgalmazott kisméretű konténerek alkalmasak őrzési feladatot végző személy tartózkodására...
 
tovább
Egyedi konténerek
 
Konténereink egyedi méretei és különleges színvilága teszi lehetővé, hogy  Cége arculatához igazodjon, hogy kitűnjön a többi átlagos irodakonténer közül...
 
tovább
RaktárKonténerek
 
Nehéz és könnyűszerkezetes raktárkonténereket többféle méretben értékesítünk. 20 lábas, 40 lábas...
 
tovább
Mobilgarázsok
 
Raktározási gondja van? Itt egy remek ideiglenes megoldás a legjobb áron. Könnyen mobilizálható, szállítható...
 
tovább
Copyright Big Konténer Kft. © 2017