A genevai BIG konténer együttes

Válaszként a High-art néven kereskedelembe bocsátott termékre, melyet az Ever-more márkanév alatt forgalmaznak, a Swiss Studio Bureau A felépítette a BIG-et.
 A BIG egy Stonehenge alakzatban felállított, újrahasznosított konténerekből készült tér, mely Genevában, a Művészetek Terének biennáléjában található. A komplexum egy mindenki számára nyitott, ingyenes, úgynevezett ellenkultúrális művésztér.

Összesen negyvennyolc kék konténer beépítésével került kialakításra, melyeket a korai kőkorszakban épített kőkörök mintájára helyeztek el. Ebből egy olyan rendszer jött létre, mely több művészeti eseménynek is helyet adhat egyidejűleg, így koncerteknek, vásároknak, vagy előadásoknak is.

 Minden beépített konténer nyitható, belsejükben üzlethelyiségek, kirakodók, kiállítások találhatóak, illetve általános kiegészítő terek és pihenők is kialakításra kerültek. A cél az volt, hogy egy olyan helyet hozzanak létre újrahasznosított elemekből, mely helyet biztosít a különféle művészeteknek és kultúráknak, kihasználva az ősi módszereket, melyekkel összehozhatjuk az embereket, hogy ismereteket, tudást cseréljenek egymással.

 A konténerek eredeti állapotának megtartásával elérték, hogy az acél elemek felelevenítsék a közösség életstílusát, miközben felismerhető marad az elemek eredeti funkciója, így alkotva meg a különleges összképet és hangulatot.
 

 
KONTÉNEREK
IrodaKonténerek
 
A Big Konténer Kft. Tevékenységi köre  Új Irodakonténerek lakókonténerek forgalmazása az egyszerű kiviteltől egészen a luxuskivitelig...
 
tovább
Őr és PortaKonténerek
 
Big Konténer Kft. által forgalmazott kisméretű konténerek alkalmasak őrzési feladatot végző személy tartózkodására...
 
tovább
Egyedi konténerek
 
Konténereink egyedi méretei és különleges színvilága teszi lehetővé, hogy  Cége arculatához igazodjon, hogy kitűnjön a többi átlagos irodakonténer közül...
 
tovább
RaktárKonténerek
 
Nehéz és könnyűszerkezetes raktárkonténereket többféle méretben értékesítünk. 20 lábas, 40 lábas...
 
tovább
Mobilgarázsok
 
Raktározási gondja van? Itt egy remek ideiglenes megoldás a legjobb áron. Könnyen mobilizálható, szállítható...
 
tovább
Copyright Big Konténer Kft. © 2017