A HiLoft mobilhelyisége

A HiLoft, kihasználva a konténer ingatlanok adaptálhatóságát, egy olyan mobil helyiséget alkotott, mely külön is megállja a helyét, de bármilyen más épülethez könnyedén hozzáilleszthető, minden évszakban megállja a helyét és belső tere is alakítható.
 Valójában ez egy luxusszoba, kompakt, mobil kivitelben. Mivel szállítható és nem igényel különleges helyszínt, bárhova könnyedén beilleszthető.
 A HiLoft szem előtt tartva a világ helyzetét egy helytakarékos, hosszú élettartamú egységet hozott létre, melynek elkészítéséhez környezetbarát anyagokat használt fel.  

A konténer szobácska alapterülete valójában nem túl nagy, az ügyes tervezésnek köszönhetően nagyon magas komfortérzetet ad.
 Ezért főként az aprólékosan kidolgozott részletek a felelősek, mint a tökéletesen megválasztott anyagok felhasználása és az innovatív berendezési tárgyak. A konténer legtöbb felületét, mint a plafont és a falakat fával burkolták, a megfelelő, meleg hatás elérése végett.
 A konténer fűtését padlófűtéssel oldották meg, egy olyan technikával, mely nem szárítja a levegőt, légáramlás és pormentes. 
A hővisszanyerő elemekkel kombinált légkeringető rendszer a nélkül biztosít folyamatos, friss levegőt, hogy közben elvesztenénk a fűtéshez felhasznált energiát. A beépített légkondícionáló rendszer pedig tökéletesen észrevétlenül teszi a dolgát a nyári melegben.

 

 
KONTÉNEREK
IrodaKonténerek
 
A Big Konténer Kft. Tevékenységi köre  Új Irodakonténerek lakókonténerek forgalmazása az egyszerű kiviteltől egészen a luxuskivitelig...
 
tovább
Őr és PortaKonténerek
 
Big Konténer Kft. által forgalmazott kisméretű konténerek alkalmasak őrzési feladatot végző személy tartózkodására...
 
tovább
Egyedi konténerek
 
Konténereink egyedi méretei és különleges színvilága teszi lehetővé, hogy  Cége arculatához igazodjon, hogy kitűnjön a többi átlagos irodakonténer közül...
 
tovább
RaktárKonténerek
 
Nehéz és könnyűszerkezetes raktárkonténereket többféle méretben értékesítünk. 20 lábas, 40 lábas...
 
tovább
Mobilgarázsok
 
Raktározási gondja van? Itt egy remek ideiglenes megoldás a legjobb áron. Könnyen mobilizálható, szállítható...
 
tovább
Copyright Big Konténer Kft. © 2017