A LOT-EK újramodellezett egy brooklyni lakást és szállítmányozási konténerekbõl kialakított tetõtérrel

A LOT-EK az „inrving place carriage house”-ra épített tervet, melynek alapjául egy szimpla családi lakás szolgált, melyet egy művész, egy galériatulajdonos és kettőjük lányának számára készítette el. A new yorki Brooklin-ban található projectnél szállítmányozási konténereket használtak fel, hogy a kétszintes, 1930-as évekbeli lakást újragondolják. A konténer építmény egy talajtól a tetőig tartó kivágásba építették be.

A LOT-EK felújító munkálatait egy világos narancssárga tetőtéri helyiség koronázza meg, melyet négy, egymásra helyezett konténer alkot. A ház ezen részéről pedig egy külső tetőkertre is nyílik kijárat.
 Ugyan ez a narancssárga folytatódik a teljes lakásban, mely egyszerre választja el és köti össze az épületet és rendszerezi a különböző belső programokat. A földszinten található egy „sár szoba” bejárat, a konyha és nappali felé.

 Ezek felett a fő hálószoba elkülönül a gyerek játszó és hálószobájától, a narancs konténereknek köszönhetően, miközben a lépcső folytatódik az otthon legfelső szintjére, a tetőtérre.
 Innen a család élvezheti a teljesen privát külteret. Az utcáról, a tetőtéri konténerek nem láthatóak, el vannak rejtve egy matt fekete térelválasztóval, mely finoman illeszkedik a diagonális részekhez, mely meghatározza a belteret.    

 

 
KONTÉNEREK
IrodaKonténerek
 
A Big Konténer Kft. Tevékenységi köre  Új Irodakonténerek lakókonténerek forgalmazása az egyszerű kiviteltől egészen a luxuskivitelig...
 
tovább
Őr és PortaKonténerek
 
Big Konténer Kft. által forgalmazott kisméretű konténerek alkalmasak őrzési feladatot végző személy tartózkodására...
 
tovább
Egyedi konténerek
 
Konténereink egyedi méretei és különleges színvilága teszi lehetővé, hogy  Cége arculatához igazodjon, hogy kitűnjön a többi átlagos irodakonténer közül...
 
tovább
RaktárKonténerek
 
Nehéz és könnyűszerkezetes raktárkonténereket többféle méretben értékesítünk. 20 lábas, 40 lábas...
 
tovább
Mobilgarázsok
 
Raktározási gondja van? Itt egy remek ideiglenes megoldás a legjobb áron. Könnyen mobilizálható, szállítható...
 
tovább
Copyright Big Konténer Kft. © 2017