Dél-Afrikai iskola kialakítása konténerekbõl

Mondhatjuk, hogy semmi sem lehetetlen, főképp, hogyha egy kitartó és ötletgazdag csapat fog össze. Így történt 2012-ben is, amikor a Samsung egy kreatív és vállalkozó szellemű csapata mert nagyot álmodni, és a szebb jövő érdekében nagy fába vágták a fejszéjüket.

A vállalat egy nagyvonalú befektetésének hála Dél- Afrika egyik félreeső részén már régóta nem használt konténereket vásárolt fel és egy általános iskolává alakította át. Az adott térség félreesése következtében minden energiaforrás eljuttatása, kiépítése komoly nehézséget jelent. Éppen ezért olyan fantasztikus, hogy a konténer iskolát napenergiával működtetik és az internet, illetve táblagépek is biztosítva vannak a tanulók és tanárok számára. Ennek hála számtalan újdonsággal ismerkedhetnek meg a diákok, akik minden évben kortól és nemtől függetlenül jelentkezhetnek az iskolába és magukénak tudhatják az általános iskolai képzés nyújtotta lehetőségeket.

Általában minden nap annyi energiát fogyaszt az iskola működése, mint amennyit termel a napkollektor, tehát minden tevékenységhez biztosított a szükséges energia. A felhős idő esetén sincs ok aggodalomra, hiszen a konténerekhez csatlakoztatott akkumulátorok használatával az oktatás ugyanolyan körülmények között folytatódhat, mint amikor gyönyörű verőfényes napsütés a jellemző.
 

 
KONTÉNEREK
IrodaKonténerek
 
A Big Konténer Kft. Tevékenységi köre  Új Irodakonténerek lakókonténerek forgalmazása az egyszerű kiviteltől egészen a luxuskivitelig...
 
tovább
Őr és PortaKonténerek
 
Big Konténer Kft. által forgalmazott kisméretű konténerek alkalmasak őrzési feladatot végző személy tartózkodására...
 
tovább
Egyedi konténerek
 
Konténereink egyedi méretei és különleges színvilága teszi lehetővé, hogy  Cége arculatához igazodjon, hogy kitűnjön a többi átlagos irodakonténer közül...
 
tovább
RaktárKonténerek
 
Nehéz és könnyűszerkezetes raktárkonténereket többféle méretben értékesítünk. 20 lábas, 40 lábas...
 
tovább
Mobilgarázsok
 
Raktározási gondja van? Itt egy remek ideiglenes megoldás a legjobb áron. Könnyen mobilizálható, szállítható...
 
tovább
Copyright Big Konténer Kft. © 2017
supported by: neuweb.eu