Egy hangulatos iroda az Argentín sztyeppe közepén

A hegyekre történő rálátással övezett közép Argentínában, a belső építészetre szakosodott B.AP egy hajózási konténert átalakítva alkotta meg a képeken látható értékesítési galériát egy hatalmas lakó és élménypark számára.
 A tervező csapat a konténert két hatalmas fa alatt helyezte el, a völgyre való kilátással, ahol a jövőbeli park megvalósul majd. A cordóbai, ideiglenesnek tervezett épület tökéletesen beleilleszkedik a környezetébe.


  A B.AP mérnökei, Santiago Bertotti és Augustina Allende Posse arra lettek felkérve, hogy tervezzenek egy értékesítési galériát az Estancia el Terrón számára, amely egy olyan egység lesz, ahol helyet kap egy country club és egy golfpálya is a majdani lakóépületek oldalán. 
 A konténer épület mindkét hosszanti oldalán egy teljes falfelületű dupla üvegű ablak lett beépítve, megy középről két irányba, tolóajtóként funkcionál. Mindkét ajtó egy-egy teraszra vezet, melyek egybefolynak a természetes talajjal, így sok lehetőséget biztosítva az ellazulásra.
 
 A konténer belső terében egy nagy asztal lett elhelyezve a megbeszélések számára, miközben a várakozó helyiség az ellenkező oldalon nappali szerűen helyezkedik el, így lehetőséget biztosít a kevésbé formális találkozókra.
 A letisztult belső kialakítást a fehér fával burkolt falak, plafon és padló alapozzák meg, miközben a bútorok rusztikus hatása is érvényesülni tud.
 A konténer közepén egy rejtett világítás is végigfut, hogy a megfelelő fény biztosítható legyen.

 A Selyemút része a kínai „Egy Öv, Egy Út” (One Belt, One Road) programnak. Konténerek szállításához a vonatvonal bejárása mintegy 16-18 napig tart, majdnem fele annyi ideig, mint a hajóút. A szénkibocsátás pedig hússzor kevesebb, mint a légi szállítmányozás esetén, tehát nem is kérdéses, hogy a konténerek és egyéb szállítmányok fuvarozása sokkal kifizetődőbb és környezetkímélőbb, mint bármely más lehetőség. 
 

 
KONTÉNEREK
IrodaKonténerek
 
A Big Konténer Kft. Tevékenységi köre  Új Irodakonténerek lakókonténerek forgalmazása az egyszerű kiviteltől egészen a luxuskivitelig...
 
tovább
Őr és PortaKonténerek
 
Big Konténer Kft. által forgalmazott kisméretű konténerek alkalmasak őrzési feladatot végző személy tartózkodására...
 
tovább
Egyedi konténerek
 
Konténereink egyedi méretei és különleges színvilága teszi lehetővé, hogy  Cége arculatához igazodjon, hogy kitűnjön a többi átlagos irodakonténer közül...
 
tovább
RaktárKonténerek
 
Nehéz és könnyűszerkezetes raktárkonténereket többféle méretben értékesítünk. 20 lábas, 40 lábas...
 
tovább
Mobilgarázsok
 
Raktározási gondja van? Itt egy remek ideiglenes megoldás a legjobb áron. Könnyen mobilizálható, szállítható...
 
tovább
Copyright Big Konténer Kft. © 2017