Egyedi konténer a nyár felpörgetéséhez

Mivel a Big Konténer Kft. csapata is foglalkozik egyedi konténer bérbeadással és értékesítéssel, szeretnék bemutatni Önöknek egy nagyon hangulatos kis megoldást, mely tökéletesen megmutatja, milyen hihetetlenül széleskörű az egyedi konténerek felhasználhatósága. A jövőben tervezek pár egyéb ügyes egyedi konténer átalakítást is elhozni a nagyvilágból, hátha ötletet tudnak belőle meríteni!

Egy kanadai cég szenzációja, hogy szállítmányozási konténereket átalakítva épít kis, kerti medencéket. Ezek az egyedi konténerek 8x20 láb területűek, ami 2,4x6 méternek felel meg. A szabadalmaztatott tervek szerint az így épített medence kihasználja a konténerek stabilitását és a beépített élményfürdővel együtt, percek alatt felállítható.
 Mivel úgy lett tervezve, hogy egész évben használható legyen, egy vízmelegítő rendszer is beépítésre került, mely -10 fokos környezeti hőmérséklet mellett is óránként 30 fokkal képes emelni a medence hőmérsékletét.

 A Modpools, a cég, ami a project mögött áll, az egész rendszert úgy tervezték meg, hogy bármikor áthelyezhető legyen és egy elosztó segítségével pillanatok alatt jacuzzivá alakítható a medence. Minden beállítást, úgy, mint a hőmérsékletet, fényeket, vagy a hidromasszázst is egyszerűen kezelhetjük, például egy okos telefon segítsége által. 

 

 
KONTÉNEREK
IrodaKonténerek
 
A Big Konténer Kft. Tevékenységi köre  Új Irodakonténerek lakókonténerek forgalmazása az egyszerű kiviteltől egészen a luxuskivitelig...
 
tovább
Őr és PortaKonténerek
 
Big Konténer Kft. által forgalmazott kisméretű konténerek alkalmasak őrzési feladatot végző személy tartózkodására...
 
tovább
Egyedi konténerek
 
Konténereink egyedi méretei és különleges színvilága teszi lehetővé, hogy  Cége arculatához igazodjon, hogy kitűnjön a többi átlagos irodakonténer közül...
 
tovább
RaktárKonténerek
 
Nehéz és könnyűszerkezetes raktárkonténereket többféle méretben értékesítünk. 20 lábas, 40 lábas...
 
tovább
Mobilgarázsok
 
Raktározási gondja van? Itt egy remek ideiglenes megoldás a legjobb áron. Könnyen mobilizálható, szállítható...
 
tovább
Copyright Big Konténer Kft. © 2017