Elhagyatott konténerbõl kulturális tér

Az Urbánica Architectos és Alejandro Morales közös munkájával, egy már elhagyatott kamion konténerből életre kelt a Proyectos Impala, egy kis, mozgó közösségi tér.

 A meglehetősen elhanyagolt konténert először is felújították, rendbe tették a padlót, a falburkolatokat és tetőablakokat építettek be, hogy elegendő fény jusson a térbe.

A konténer végében kialakításra került egy mini Lounge és egy kis könyvtár is.
 Ma a konténer egy kellemes, meleg hangulatot árasztó közösségi térként és kiállító teremként funkcionál.

 A végeredmény, egy mozgó társasági központ, mely nemzetközi szintű művészekkel dolgozik össze és melynek célja, hogy a legkisebb, legelszigeteltebb közösségekhez is eljusson.

 A kis térben folyamatosan művészi kiállításokat rendeznek és a több mint hétszáz ötven kötetes könyvtár is nyitva áll a látogatók előtt. Időről időre új területre költöznek, így juttatva el mindenhova az élményt.

 Elsődleges célul azt tűzték ki, hogy kreatív köteléket teremtsenek a kis közösségek között, és mint egy kulturális katalizátorként funkcionálva elindítsák a vidék fejlődését és egy közlétesítmény hálózatot hozzanak létre.

 A kis kamion konténer ma a helyi, fiatal művészek gyűjtő és találkozóhelyeként szolgál, mely reméljük felébreszti a közösségeket.
 

 
KONTÉNEREK
IrodaKonténerek
 
A Big Konténer Kft. Tevékenységi köre  Új Irodakonténerek lakókonténerek forgalmazása az egyszerű kiviteltől egészen a luxuskivitelig...
 
tovább
Őr és PortaKonténerek
 
Big Konténer Kft. által forgalmazott kisméretű konténerek alkalmasak őrzési feladatot végző személy tartózkodására...
 
tovább
Egyedi konténerek
 
Konténereink egyedi méretei és különleges színvilága teszi lehetővé, hogy  Cége arculatához igazodjon, hogy kitűnjön a többi átlagos irodakonténer közül...
 
tovább
RaktárKonténerek
 
Nehéz és könnyűszerkezetes raktárkonténereket többféle méretben értékesítünk. 20 lábas, 40 lábas...
 
tovább
Mobilgarázsok
 
Raktározási gondja van? Itt egy remek ideiglenes megoldás a legjobb áron. Könnyen mobilizálható, szállítható...
 
tovább
Copyright Big Konténer Kft. © 2017