Érdekes példák a nagyvilágból, konténerépületekre (I. rész)

A Chilei hernyó házikó

 Az építész, Sebastián Irarrázaval úgy döntött, hogy 11 szállító konténer felhasználásával épít egy 371 négyzetméteres otthont a chilei Santiago városában. A hernyóház a konténer lábairól kapta a nevét, melyek az Andok hegységben felépített létesítmény oldalaiból állnak ki.
 A felhasznált konténerek közül néhány az emelkedőn fekszik elvegyülve a hegység domborzatával és az épület bejárataként funkcionálva.
 

A londoni konténer város

A Trinity Bouy Wharf által a Temzén épített konténer város a világ egyik leghíresebb konténerekből épített létesítménye. A véleményünk szerint, ráadásul egy meglehetősen mutatós épület, vagy inkább épület együttes. A konténer város lakásai igen népszerűek a művészek között, akik a bérlésért 250£-os bérleti díjat fizetnek havonta.
Természetesen vannak felső kategóriás apartmanok is, amelyeket 1500£-os áron lehet havonta kibérelni.

 

A johannesburgi malom silók

A Citig ingatlanfejlesztői egy használt gabonasilót csodálatos diákszállássá alakítottak át. Ráadásul az építményt még néhány szállító konténerrel is megtoldották, melyeket a tetején és az oldalain rögzítettek, hogy ezáltal még több lakóterületet hozzanak létre.

 A teljes komplexum 375 különálló kislakást foglal magába, több mint 11 emeleten és egy érdekes, színpompás jelenségként emelkedik a város égboltjára.
 

 
KONTÉNEREK
IrodaKonténerek
 
A Big Konténer Kft. Tevékenységi köre  Új Irodakonténerek lakókonténerek forgalmazása az egyszerű kiviteltől egészen a luxuskivitelig...
 
tovább
Őr és PortaKonténerek
 
Big Konténer Kft. által forgalmazott kisméretű konténerek alkalmasak őrzési feladatot végző személy tartózkodására...
 
tovább
Egyedi konténerek
 
Konténereink egyedi méretei és különleges színvilága teszi lehetővé, hogy  Cége arculatához igazodjon, hogy kitűnjön a többi átlagos irodakonténer közül...
 
tovább
RaktárKonténerek
 
Nehéz és könnyűszerkezetes raktárkonténereket többféle méretben értékesítünk. 20 lábas, 40 lábas...
 
tovább
Mobilgarázsok
 
Raktározási gondja van? Itt egy remek ideiglenes megoldás a legjobb áron. Könnyen mobilizálható, szállítható...
 
tovább
Copyright Big Konténer Kft. © 2017