Érdekes példák a nagyvilágból, konténerépületekre (II. rész)

Az Audi brooklyni eredményjelzője

 Az Audi úgy döntött, hogy a 2014-es football világbajnokságra egy eredményjelző táblát emel Brooklynban. Az építmény 28 Audi A8-ast is tartalmaz, valamint 45 darab szállító konténert.
 A kijelző tábla digitális egysége egy 12 méteres digitális kijelző, mely teljes mértékben ledes autófényszórókból van összeállítva. 
 A kijelző mérföldekről is jól látható és a sportesemény teljes időtartama alatt közölte az eredményeket.


A méhkas-fogadó

A méhkas-fogadó egy érdekes konceptuális hotel, amelyet a hongkongi központú Ova stúdió tervezett meg. A létesítmény úgy lett kitalálva, hogy a konténerek ki-be utazgathassanak benne. Az elv az volt, hogy a lehető legnagyobb rugalmasságot és mobilitást biztosítsa, illetve hogy lehetőség legyen orvosi és sürgősségi épületrészek beépítésére is.  


Az isztambuli Trump torony

 A GAD mérnöki iroda elkészített egy miniatűr mestertervet, melyben moduláris szállító konténereket és teraszokat építenének a Trump torony tetejére, Isztambulba. A szerkezet több, mint két szinten lenne kialakítva egy ösvényrendszerrel, mely különböző szélességekben szelné keresztül a teljes épületegyüttest.
 Az épület 25 óvatosan kiválasztott kereskedelmi egységnek ad helyet, valamint néhány kertnek is, amivel egy török bazár hangulatát akarják megeleveníteni.
 

 
KONTÉNEREK
IrodaKonténerek
 
A Big Konténer Kft. Tevékenységi köre  Új Irodakonténerek lakókonténerek forgalmazása az egyszerű kiviteltől egészen a luxuskivitelig...
 
tovább
Őr és PortaKonténerek
 
Big Konténer Kft. által forgalmazott kisméretű konténerek alkalmasak őrzési feladatot végző személy tartózkodására...
 
tovább
Egyedi konténerek
 
Konténereink egyedi méretei és különleges színvilága teszi lehetővé, hogy  Cége arculatához igazodjon, hogy kitűnjön a többi átlagos irodakonténer közül...
 
tovább
RaktárKonténerek
 
Nehéz és könnyűszerkezetes raktárkonténereket többféle méretben értékesítünk. 20 lábas, 40 lábas...
 
tovább
Mobilgarázsok
 
Raktározási gondja van? Itt egy remek ideiglenes megoldás a legjobb áron. Könnyen mobilizálható, szállítható...
 
tovább
Copyright Big Konténer Kft. © 2017