Irodakonténerek az építkezés mellett

A hatalmas, több emeletes irodaházak építései mindig sok időt, energiát és figyelmet vesznek igénybe az építtetőktől. A megbízók szeretik ellenőrizni rendszeresen, hogy mi is történik az építkezésen, és hogy minden az általuk elvártak szerint halad-e. 

Az építkezések mellé telepített irodakonténereknek több haszna is van. Az egyik a már említett megfigyelő helyszín, vagyis az üvegfalakon keresztül az irodából lehet figyelni az építkezést. Egy ilyen irodakonténer helyének megtervezése, kivitelezése és berendezése kb. 1 hónapot vesz igénybe, ami nagyon megéri, hiszen ezután a több hónapig tartó építkezést kulturált körülmények közül lehet figyelni. 

Az építkezés helyére telepített irodakonténer másik nagy előnye, hogy kiváló helyszín a tárgyalásra. A nagy építkezéseken számos kisebb cég dolgozik össze, akiknek bizony gyakran kell egyeztetniük a következő lépésekről a munka várható ütemezéséről. Ezt is sokkal jobb egy kellemesen berendezett irodában megtenni közvetlenül az építkezés mellett, mint egy másik helyszínen vagy az építkezés területén.
 
Az ilyen irodakonténerek belseje attól lesz különleges, hogy egyszerű és letisztult, de egy pár design elemmel mégis különleges hangulatot teremthetünk benne. A berendezésnél ügyleni kell rá, hogy a benne található bútorok és asztalok könnyen mozgathatók legyenek, hogy a megbeszélés létszámához igazítható legyen a berendezés percek alatt. Hazánkban ilyen irodakonténerre kiváló példa a Corvin Technology Park mellett felépült exkluzív kilátást biztosító létesítmény. 
 
 
KONTÉNEREK
IrodaKonténerek
 
A Big Konténer Kft. Tevékenységi köre  Új Irodakonténerek lakókonténerek forgalmazása az egyszerű kiviteltől egészen a luxuskivitelig...
 
tovább
Őr és PortaKonténerek
 
Big Konténer Kft. által forgalmazott kisméretű konténerek alkalmasak őrzési feladatot végző személy tartózkodására...
 
tovább
Egyedi konténerek
 
Konténereink egyedi méretei és különleges színvilága teszi lehetővé, hogy  Cége arculatához igazodjon, hogy kitűnjön a többi átlagos irodakonténer közül...
 
tovább
RaktárKonténerek
 
Nehéz és könnyűszerkezetes raktárkonténereket többféle méretben értékesítünk. 20 lábas, 40 lábas...
 
tovább
Mobilgarázsok
 
Raktározási gondja van? Itt egy remek ideiglenes megoldás a legjobb áron. Könnyen mobilizálható, szállítható...
 
tovább
Copyright Big Konténer Kft. © 2017