Józsué fája

  Bár Magyarországon még nem igen találkozni ilyen hihetetlenül ügyes és egyedi konténer házakkal, a lehetőség mára adott, hiszen csak a fantázia szab határt ezeknek a remekműveknek. Több cég is foglalkozik itthon konténer bérléssel, értékesítéssel, egyedi konténer átalakításokkal és szerencsére az emberek számára is egyre ismertebb ennek a ma még új technikának a világa. 
 Lássuk hát, hogy világszerte milyen konténer építészeti remekművekkel is találkozhatunk!

Egy kilencven holdas telken elhelyezkedő konténerház, mely a Józsué fája névre lett keresztelve, először a londoni központú Whitaker stúdióban lett megálmodva, majd ezt követően a kies kaliforniai hegyoldalban vált valósággá. Az ide látogatók, mialatt a kopár földterületet kémlelik, egy olyan projektre lelhetnek Józsué fájánál, mely eredetileg James Whitaker vezető tervezőmérnök vizualizációja volt, de mindeddig nem valósult meg.
A kétszáz négyzetméter alapterületű lakás több konténert foglal magában, melyek egy csillag sugaraira emlékeztető külső vázként meredeznek.

  Minden egyes konténer úgy lett elhelyezve, hogy maximálisan kihasználja a területi adottságokat, mind látképben, mind domborzatilag, így alakítva ki privát termeket a különböző funkciók szerint. Az épület három hálószobát, egy konyhát, és egy tágas nappalit rejt, melyek mindegyike máshogy adja vissza a Józsué fájának hangulatát. Ráadásul, egy garázs is beépítésre került, melynek tetején az épület energiafelhasználását ellátó napelem rendszer kapott helyet.
 

 
KONTÉNEREK
IrodaKonténerek
 
A Big Konténer Kft. Tevékenységi köre  Új Irodakonténerek lakókonténerek forgalmazása az egyszerű kiviteltől egészen a luxuskivitelig...
 
tovább
Őr és PortaKonténerek
 
Big Konténer Kft. által forgalmazott kisméretű konténerek alkalmasak őrzési feladatot végző személy tartózkodására...
 
tovább
Egyedi konténerek
 
Konténereink egyedi méretei és különleges színvilága teszi lehetővé, hogy  Cége arculatához igazodjon, hogy kitűnjön a többi átlagos irodakonténer közül...
 
tovább
RaktárKonténerek
 
Nehéz és könnyűszerkezetes raktárkonténereket többféle méretben értékesítünk. 20 lábas, 40 lábas...
 
tovább
Mobilgarázsok
 
Raktározási gondja van? Itt egy remek ideiglenes megoldás a legjobb áron. Könnyen mobilizálható, szállítható...
 
tovább
Copyright Big Konténer Kft. © 2017