Konténer festés

A konténerekkel kapcsolatban rengeteg előítélet és tévképzet él az emberek fejében. Nem is csoda, hiszen néhány évvel ezelőttig még elképzelhetetlen volt a lakókonténer, irodakonténer, szaniter konténer vagy raktárkonténer bérlés és vásárlás egy hétköznapi embernek. 

Mára azonban rendkívül népszerűek lettek ezek a megoldások, főként a lakókonténer, az irodakonténer, a szaniter konténer vagy a raktárkonténer alacsony ára és környezetbarát kivitelezésük, illetve olcsó fenntartásuk miatt. Az interneten böngészve számos megoldást láthatunk régi konténerek felújítására és lakóházként való használatukra. Nem csak ebben az esetben, hanem máskor is szükséges lehet a konténerek átfestése.
 
A konténerek festését speciális festékekkel kell végezni, ha tartós és időtálló eredményt szeretnénk. A festést egy alapos tisztítás kell, hogy megelőzze, hogy az összes portól és egyéb szennyeződéstől megtisztított felületre kerüljön a festék. Nem szabad ezt megspórolni, mivel a koszos felületen nem ugyanolyan lesz a festék, és persze hamar le is kopik. 
 
A konténer festést legalább két rétegben végzik. Az első az alapozó réteg, ami egy nagyon jól tapadó anyag és kiváló korróziógátló képességgel rendelkezik. Erre kerülhet fel a fedő réteg, ami a konténer új színét fogja meghatározni. Ennek is fontos, hogy korrózióvédelemmel legyen ellátva, mert a konténerek külseje ki van téve az időjárás viszontagságainak és senki nem szeretné évente festetni őket. 
 
 
KONTÉNEREK
IrodaKonténerek
 
A Big Konténer Kft. Tevékenységi köre  Új Irodakonténerek lakókonténerek forgalmazása az egyszerű kiviteltől egészen a luxuskivitelig...
 
tovább
Őr és PortaKonténerek
 
Big Konténer Kft. által forgalmazott kisméretű konténerek alkalmasak őrzési feladatot végző személy tartózkodására...
 
tovább
Egyedi konténerek
 
Konténereink egyedi méretei és különleges színvilága teszi lehetővé, hogy  Cége arculatához igazodjon, hogy kitűnjön a többi átlagos irodakonténer közül...
 
tovább
RaktárKonténerek
 
Nehéz és könnyűszerkezetes raktárkonténereket többféle méretben értékesítünk. 20 lábas, 40 lábas...
 
tovább
Mobilgarázsok
 
Raktározási gondja van? Itt egy remek ideiglenes megoldás a legjobb áron. Könnyen mobilizálható, szállítható...
 
tovább
Copyright Big Konténer Kft. © 2017