Konténer ház DIY, vagy inkább mégse? (I. rész)

Kicsit kutakodtam a témában, vagyis hogy saját kezűleg újítsunk fel egy konténert és alakítsuk azt át saját szánk íze szerint. Sok érdekes dolgot lehet találni az interneten, még a magyar nyelvű oldalakon is.

Az első bejegyzés, melyet megtaláltam, egy úriember fórumtéma indító szövege, miszerint, az ő számolgatásai alapján rendkívül olcsón lehet tengeri konténerekből otthont varázsolni.

 Mivel ez nagyon jól hangzik, sokan felkészületlenül ugorhatnak bele a dologba így engedjék meg, hogy pár olyan feladatra hívjam fel a figyelmet, amire talán nem is gondolunk, mielőtt belevágnánk a projektbe. Ez azért nagyon fontos, mert itthon talán még jobban dívik a DIY, mint a legtöbb külföldi országban. Elvégre nem is olyan régen még ipari ország voltunk, és sokunknak van műhelye, megfelelő felszerelése, akár egy ekkora projekthez is.

 Az első és legfontosabb dolog, ha saját magunk szeretnénk átalakítani egy konténert, hogy beszerezzük az alapját, a tengeri konténert.
 Ez valószínűleg sikerül, ráadásul olcsón, de figyeljünk oda, mert nem mindegy, kitől vásárolunk, illetve, hogy milyen mértékben előkészített konténert veszünk át.
 

 
KONTÉNEREK
IrodaKonténerek
 
A Big Konténer Kft. Tevékenységi köre  Új Irodakonténerek lakókonténerek forgalmazása az egyszerű kiviteltől egészen a luxuskivitelig...
 
tovább
Őr és PortaKonténerek
 
Big Konténer Kft. által forgalmazott kisméretű konténerek alkalmasak őrzési feladatot végző személy tartózkodására...
 
tovább
Egyedi konténerek
 
Konténereink egyedi méretei és különleges színvilága teszi lehetővé, hogy  Cége arculatához igazodjon, hogy kitűnjön a többi átlagos irodakonténer közül...
 
tovább
RaktárKonténerek
 
Nehéz és könnyűszerkezetes raktárkonténereket többféle méretben értékesítünk. 20 lábas, 40 lábas...
 
tovább
Mobilgarázsok
 
Raktározási gondja van? Itt egy remek ideiglenes megoldás a legjobb áron. Könnyen mobilizálható, szállítható...
 
tovább
Copyright Big Konténer Kft. © 2017