Konténer ház, mint egyedi élettér


Szállító konténerek, lakóautók, pici házacskák. Ezek az egyedi életterek eszméletlen mennyiségben lelhetőek fel manapság. A választáshoz a legjobb módszer, ha kipróbálhatjuk őket. Az újrahasznosított konténerekből készített Flophouse pont ezt a lehetőséget biztosítja.
 Ugyanis, az általa forgalmazott házikókból egy hotelt készített, melyekben ki tudjuk próbálni milyen is lenne az élet, ha ezt a megoldást választanánk. Ezáltal könnyedén eldönthetjük, veszünk -e egyet magunknak is, vagy hagyjuk meg ezt a fajta életstílust másnak. 

  A texasi round topban, a Flophouze lehetőséget biztosított a vendégei számára, hogy a hat szállító konténerének egyikében szálljon meg, és akár a saját kulcsrakész mását is elkészíttetheti velük.
 Mindegyik konténer rendelkezik egy nappalival, konyhával, hálóval és egy fürdőszobával. Az árak pedig 175 USD-től indulnak / éjszaka. A vendégek számára kialakításra került még néhány tűzrakó hely, függőágy és elektromos autók töltésére szolgáló töltőállomások is. 

 A konténerektől kezdve, a belső dekor minden eleme az újrahasznosítás elvét követi. A belső felületek a cég New Yorki, fenntartható gazdaságából származó faanyaggal lettek borítva. Az ablakok egy philadelfiai iskolából lettek kimentve annak ledöntése előtt, a konyhaszekrények pedig egy brooklyni laboratóriumban szolgáltak annak idején.
 

 
KONTÉNEREK
IrodaKonténerek
 
A Big Konténer Kft. Tevékenységi köre  Új Irodakonténerek lakókonténerek forgalmazása az egyszerű kiviteltől egészen a luxuskivitelig...
 
tovább
Őr és PortaKonténerek
 
Big Konténer Kft. által forgalmazott kisméretű konténerek alkalmasak őrzési feladatot végző személy tartózkodására...
 
tovább
Egyedi konténerek
 
Konténereink egyedi méretei és különleges színvilága teszi lehetővé, hogy  Cége arculatához igazodjon, hogy kitűnjön a többi átlagos irodakonténer közül...
 
tovább
RaktárKonténerek
 
Nehéz és könnyűszerkezetes raktárkonténereket többféle méretben értékesítünk. 20 lábas, 40 lábas...
 
tovább
Mobilgarázsok
 
Raktározási gondja van? Itt egy remek ideiglenes megoldás a legjobb áron. Könnyen mobilizálható, szállítható...
 
tovább
Copyright Big Konténer Kft. © 2017