Konténer szállítmány a selyemúton (1. rész)

  2018. márciusától az Amsterdami kikötő a történelmi Selyemút modern reinkarnációjának büszke részesévé válik, ugyanis egy közvetlen vasútvonal kiépítése van folyamatban, a kínai Yiwu városa (Shanghai régió) és Amsterdam között. Ezt az információt a logisztikai szolgáltatásért felelős cég, a Nunner Logistics által, nem rég megjelentetett közlönyből tudhattuk meg.

  Az első Kínába tartó, konténereket szállító vonat indulása a tervek szerint 2018. március 14-én esedékes, a TMA vasútállomásról, az amsterdami Amerikahaven kikötőből. Ez az állomás együttműködik a Nunner Logistics-el, ami külső expeditorként lép fel.
 Ez az új vasúthálózat Közép-Ázsián keresztülhaladva újra összeköti Európát Ázsia keleti felével. Ez a történelmi Selyemút a középkorban szűnt meg létezni, amikor a szárazföldi a szállítást vízi járművek váltották fel.

  Amsterdam kikötője számára a Selyemúthoz való csatlakozás épp olyan történelmi, mint a selyemút maga. A vasútvonal kiépítése egy tökéletes lehetőség arra, hogy a logisztikai tevékenységet folytató, konténerek szállításával foglalkozó ügyfelek számára elérhetővé váljon a hatalmas hátország.
 

 A vasúthálózat használata gyorsabb, mint a hajózás és sokkal kifizetődőbb, mint a repülővel történő szállítmányozás. Az amsterdami kikötő vezérigazgatója, Koen Overtoom úgy tekint a csatlakozásra, mint egy értékes kiterjesztésére a jelenleg is több különböző megoldásokból álló lehetőségeknek az Amsterdami kikötőben.
 

 
KONTÉNEREK
IrodaKonténerek
 
A Big Konténer Kft. Tevékenységi köre  Új Irodakonténerek lakókonténerek forgalmazása az egyszerű kiviteltől egészen a luxuskivitelig...
 
tovább
Őr és PortaKonténerek
 
Big Konténer Kft. által forgalmazott kisméretű konténerek alkalmasak őrzési feladatot végző személy tartózkodására...
 
tovább
Egyedi konténerek
 
Konténereink egyedi méretei és különleges színvilága teszi lehetővé, hogy  Cége arculatához igazodjon, hogy kitűnjön a többi átlagos irodakonténer közül...
 
tovább
RaktárKonténerek
 
Nehéz és könnyűszerkezetes raktárkonténereket többféle méretben értékesítünk. 20 lábas, 40 lábas...
 
tovább
Mobilgarázsok
 
Raktározási gondja van? Itt egy remek ideiglenes megoldás a legjobb áron. Könnyen mobilizálható, szállítható...
 
tovább
Copyright Big Konténer Kft. © 2017