Konténerbõl illemhelyiséget Mumbai-ban

Az építész, Rohan Chavan az indiai Mumbai-ban megalkotott egy köz illemhelyiséget. Ehhez pedig egy öreg szállító konténert használt fel alapul.
 A keleti expressz autópálya mellett álló építmény- mely az egyik legforgalmasabb út mumbai metropoliszának körzetében- egy fölé hajló fa árnyékában lett elhelyezve, mely utat enged a szűrt fénylek, hogy az megvilágítsa a rózsaszín padlót és a berendezési tárgyakat.
 A mosdók a konténer két végében kaptak helyet, középen pedig egy kis tér lett kialakítva, ahol az emberek találkozhatnak egymással.

A pihenő kifejezetten a nők igényeire lett tervezve, megfelelő teret biztosítva a kisgyermekeseknek, olyan helyet hozva létre, ahol a hölgyek biztonságban érezhetik magukat a forgalmas pálya mellett. A hatalmas épület négy egységből áll. Ezekből kettő a mosdó, egy a pelenkázó és egy a mozgássérült mosdó.

 A konténer közepén kialakított kis tér különböző módokon használható fel, mint például ingyenes kiállítótérként, oktatásokhoz, vagy figyelemfelkeltő kampányokhoz, ünnepi fesztiválok lebonyolításához, szezonális tevékenységekhez és rendezvénykehez.
 A projekt új megvilágításba hivatott helyezni a közösségi tereket. Olyan embereknek épült, akik menedéket keresnek, interakcióra vágynak, vagy akár csak alapvető szükségleteiket akarják kielégíteni.
 

 
KONTÉNEREK
IrodaKonténerek
 
A Big Konténer Kft. Tevékenységi köre  Új Irodakonténerek lakókonténerek forgalmazása az egyszerű kiviteltől egészen a luxuskivitelig...
 
tovább
Őr és PortaKonténerek
 
Big Konténer Kft. által forgalmazott kisméretű konténerek alkalmasak őrzési feladatot végző személy tartózkodására...
 
tovább
Egyedi konténerek
 
Konténereink egyedi méretei és különleges színvilága teszi lehetővé, hogy  Cége arculatához igazodjon, hogy kitűnjön a többi átlagos irodakonténer közül...
 
tovább
RaktárKonténerek
 
Nehéz és könnyűszerkezetes raktárkonténereket többféle méretben értékesítünk. 20 lábas, 40 lábas...
 
tovább
Mobilgarázsok
 
Raktározási gondja van? Itt egy remek ideiglenes megoldás a legjobb áron. Könnyen mobilizálható, szállítható...
 
tovább
Copyright Big Konténer Kft. © 2017