Konténerbõl luxust

 Bár itthon még nem túlságosan elterjedt, a tengerentúlon egyre nagyobb divatnak örvendenek a hajó konténerekből, vagy ma már kifejezetten erre a célra gyártott konténerekből épített ingatlanok.

Mivel könnyen alakítható, szinte bármilyen formában összeilleszthető egységekből állnak, így felhasználásukban csak a fantáziánk szabhat határt. Ezt az előny bizony egyre több ember ismeri fel és használja ki. így születik az egyszerű iroda konténerektől a hatalmas luxusházakig mindenféle stílusú és formájú konténer ház szerte a világban.

 Az alábbi képen csupán egyet mutatunk be ezekből a csodákból, de biztos vagyok benne, elnyeri az olvasók elismerését ez az új, gyorsan felépíthető, stílusos technikai megoldás és reméljük, itthon is évről évre egyre többet írhatunk hasonló csodák születéséről és a tulajdonosok elégedettségéről.

 Ennek az új stílusnak ma már saját megnevezése is van, Konténer  építészet.
 Biztosra vesszük, hogy a nem túl távoli jövőben is sokat hallunk majd erről a stílusról, és egyre népszerűbb lesz a fiatalok körében is!
 

 
KONTÉNEREK
IrodaKonténerek
 
A Big Konténer Kft. Tevékenységi köre  Új Irodakonténerek lakókonténerek forgalmazása az egyszerű kiviteltől egészen a luxuskivitelig...
 
tovább
Őr és PortaKonténerek
 
Big Konténer Kft. által forgalmazott kisméretű konténerek alkalmasak őrzési feladatot végző személy tartózkodására...
 
tovább
Egyedi konténerek
 
Konténereink egyedi méretei és különleges színvilága teszi lehetővé, hogy  Cége arculatához igazodjon, hogy kitűnjön a többi átlagos irodakonténer közül...
 
tovább
RaktárKonténerek
 
Nehéz és könnyűszerkezetes raktárkonténereket többféle méretben értékesítünk. 20 lábas, 40 lábas...
 
tovább
Mobilgarázsok
 
Raktározási gondja van? Itt egy remek ideiglenes megoldás a legjobb áron. Könnyen mobilizálható, szállítható...
 
tovább
Copyright Big Konténer Kft. © 2017