Konténerek használata fesztiválokon

A konténerek használata a különböző fesztiválokon ma már teljesen bevett szokásnak számít. Nézzük meg kicsit jobban, hogy a fesztivál melyik részén milyen típusú konténerrel találkozhatunk. 

1. Ôrbódé és jegykiadó konténer

A résztvevők beengedése a fesztivál területére az első hely, ahol konténerrel találkozhatunk. Ez lehet egy egészen kicsi, egyszemélyes őrbódé konténer, de lehet egy több ablakos jegykiadó konténer is. A pénztárban dolgozóknak fontos, hogy mindenféle időjárási viszonyban zavartalanul tudjanak dolgozni, legyen szó szélről, esőről vagy hőségről. A fedett, klímával ellátott konténerek ezt mind biztosítják számukra. 

2. Öltöző konténer
Minden fesztiválon vannak fellépők, énekesek, színészek, vagy csak a fesztivál műsorvezetője. Ami biztos, hogy számukra biztosítani kell egy olyan helyet, ahol komfortosan érzik magukat, és nyugodtan fel tudnak készülni a színpadra lépés előtt, majd a műsor után le tudnak pihenni. Ehhez egy megfelelően kialakított öltöző konténer szükséges.
 
3. Szaniter konténer
Ez nem is kérdés, miért lényeges része a fesztiválnak. Szerencsére már vége azoknak az időknek, amikor egy fesztivál mosdó részlege 30 egyszerű mobilvécéből állt, amik rendszerint már az első órákban használhatatlanná váltak. A ma használatos szaniter konténerek igényesek, könnyen tisztán tarthatók, és teljesen úgy néznek ki, mint egy megszokott angol wc, így magas komfortérzetet biztosítanak a résztvevőknek.
 

4. Egyedi konténer
Ezeken kívül láthatunk még egyéb célra is konténereket, de ami a leggyakoribb azok az ételárus vagy éttermi konténerek. Nagyon kedvelt a különböző street food árusok körében a konténer használata, persze csak ha jó előre átalakították a saját igényeiknek megfelelően. 
 
5. Irodakonténer
Elsőre furán hangzik, hogy minek kell irodakonténer egy fesztiválra, de ha belegondolunk, hogy mennyi háttérmunka szükséges egy fesztivál lebonyolításához, már érthető, hogy miért fontos ez a helyiség. Minden irányításhoz és működéshez szükséges anyagnak itt kell lennie, valamint a szervezők számára is megbeszélési helyként szolgál. 
 
 
KONTÉNEREK
IrodaKonténerek
 
A Big Konténer Kft. Tevékenységi köre  Új Irodakonténerek lakókonténerek forgalmazása az egyszerű kiviteltől egészen a luxuskivitelig...
 
tovább
Őr és PortaKonténerek
 
Big Konténer Kft. által forgalmazott kisméretű konténerek alkalmasak őrzési feladatot végző személy tartózkodására...
 
tovább
Egyedi konténerek
 
Konténereink egyedi méretei és különleges színvilága teszi lehetővé, hogy  Cége arculatához igazodjon, hogy kitűnjön a többi átlagos irodakonténer közül...
 
tovább
RaktárKonténerek
 
Nehéz és könnyűszerkezetes raktárkonténereket többféle méretben értékesítünk. 20 lábas, 40 lábas...
 
tovább
Mobilgarázsok
 
Raktározási gondja van? Itt egy remek ideiglenes megoldás a legjobb áron. Könnyen mobilizálható, szállítható...
 
tovább
Copyright Big Konténer Kft. © 2017