Konténerekbõl stadiont

Egy Szétszedhető, moduláris stadion terveit hozták napvilágra, melyeket a 2022-es futball világbajnokságra terveznek felépíteni, Gatarban.

Az arénát moduláris építőelemekből állítják össze, melyek között szerepet kapnak a szállítmányozási konténerek is. Ezek az elemek lesznek felszerelve a leszerelhető székekkel, standokkal, mosdókkal és más alapvető stadion felszerelésekkel. A szerkezet rendszere lehetővé teszi, hogy akár egy másik helyen is felállítsák, vagy kisebb épületekként használják.

A Fenwick Irribarren építészeinek elképzelése szerint, a 40 000 ülőhellyel fog rendelkező konténer létesítmény a tengerparton lesz felépítve, Dohában, a közép-keleti állam fővárosában.
 „Az innováció mindig is a teveink középpontjában állt, mikor a FIFA világbajnokságot terveztük, hogy ezzel valamilyen örökséget hagyjunk Gatar és a világ számára. Erre pedig nincs jobb példa, mint a Ras Abu stadion tervei.”- Mondta Hassan Al Thawadi az SC irodavezető igazgatója.
 „Ez a helyszín a legjobb, amit hátrahagyunk magunk után, hiszen alkalmas arra, hogy konténerenként új helyen építsük újra, vagy, hogy az elemeit több, kisebb, kulturális épületben hasznosítsuk.     

 A jelenleg Ras Abu Abound Stadium névre hallgató konténer épület moduláris tervei lehetővé teszik, hogy sokkal kevesebb alapanyagot használnak majd hozzá, és sokkal kevesebb hulladékkal jár az építkezés.
 

 
KONTÉNEREK
IrodaKonténerek
 
A Big Konténer Kft. Tevékenységi köre  Új Irodakonténerek lakókonténerek forgalmazása az egyszerű kiviteltől egészen a luxuskivitelig...
 
tovább
Őr és PortaKonténerek
 
Big Konténer Kft. által forgalmazott kisméretű konténerek alkalmasak őrzési feladatot végző személy tartózkodására...
 
tovább
Egyedi konténerek
 
Konténereink egyedi méretei és különleges színvilága teszi lehetővé, hogy  Cége arculatához igazodjon, hogy kitűnjön a többi átlagos irodakonténer közül...
 
tovább
RaktárKonténerek
 
Nehéz és könnyűszerkezetes raktárkonténereket többféle méretben értékesítünk. 20 lábas, 40 lábas...
 
tovább
Mobilgarázsok
 
Raktározási gondja van? Itt egy remek ideiglenes megoldás a legjobb áron. Könnyen mobilizálható, szállítható...
 
tovább
Copyright Big Konténer Kft. © 2017