Konténeres kincsvadászok

A hatalmas, akár több tízezer konténer szállítására alkalmas konténerszállító hajókkal sajnos gyakran történnek balesetek. Ezek legtöbbször azt jelentik, hogy az erős hullámzás vagy a nem megfelelő rögzítés hatására az egymásra rakott konténerek ledőlnek és a vízbe esnek. Ez mindig elég nagy baj, hiszen megsemmisülnek az áruk és sose érkezik meg a megrendelőhöz. A tengereken és óceánokon hánykolódó több ezer konténer pedig a hajókra és vitorlásokra jelent komoly veszélyt. 

Az ilyen, vízbe esett konténereket van, hogy soha nem találják meg, de gyakran az áramlatok valamelyik tengerpartra sodorják őket. A tengerpartra sodort konténereket pedig a helyiek és a lelkes konténeres kincsvadászok előszeretettel bontják fel- ha még szükséges, és teszik magukévá a benne található árut. 

Idén télen az MSC hajótársaság hajó került hasonló helyzetbe, ugyanis 270 konténer esett a tengerbe Hollandia partjaihoz közel. A hatóságok szerint van köztük veszélyes anyagot tartalmazó konténer is, így nem ajánlják senkinek a konténerek kinyitását. Ez azonban nem tartotta vissza a holland szigetlakókat, hogy a partra vetett konténerből számos IKEA bútort, villanykörtét és egyéb használati tárgyat szerezzenek. 
 
 
KONTÉNEREK
IrodaKonténerek
 
A Big Konténer Kft. Tevékenységi köre  Új Irodakonténerek lakókonténerek forgalmazása az egyszerű kiviteltől egészen a luxuskivitelig...
 
tovább
Őr és PortaKonténerek
 
Big Konténer Kft. által forgalmazott kisméretű konténerek alkalmasak őrzési feladatot végző személy tartózkodására...
 
tovább
Egyedi konténerek
 
Konténereink egyedi méretei és különleges színvilága teszi lehetővé, hogy  Cége arculatához igazodjon, hogy kitűnjön a többi átlagos irodakonténer közül...
 
tovább
RaktárKonténerek
 
Nehéz és könnyűszerkezetes raktárkonténereket többféle méretben értékesítünk. 20 lábas, 40 lábas...
 
tovább
Mobilgarázsok
 
Raktározási gondja van? Itt egy remek ideiglenes megoldás a legjobb áron. Könnyen mobilizálható, szállítható...
 
tovább
Copyright Big Konténer Kft. © 2017