Konténerházak Közép-Olaszországban


A LAD ‘CH-S’ (‘s’ konténerház típus) és ‘CH-O’ (‘o’ konténerház típus) építményei két Perugián (Olaszország) kívül elhelyezkedő konstrukció, melyek újrahasznosított szállító konténerekből hoztak létre.

  A projekt megvalósításának helyszíne egy völggyel szembeni meredek lejtőből áll, mely a falusi Közép-Olaszország gyönyörű panorámájára néz. A kialakítási tervre erős hatást gyakorolt a ‘villae minimae project’. Az ablakok és a folyosó elhelyezkedése szándékosan a tájra irányítják a figyelmet. Mindkét ház optikai eszköz, a természetes táj megtekintésére szolgáló eszköz.

A római székhelyű LAD stúdió mindkét konténerháza domboldalon elhelyezkedő kétemeletes épület. A fotovoltaikus, vagyis napenergiát felhasználó rendszerek megújuló energiáját alkalmazzák, és a külső szerkezeti rendszer része a szállító konténer falának külső szigetelése is. A házakhoz hozzá tartozik egy beton alapzat is, melynek tetején helyezkednek el a 20’ és 40’ magasságú kocka alakú konténerek.

A fölszinti rész túlnyúlik az alsó szinten és „v” alakú támasztékokon áll. A fölszinten találhatók a nappali és étkező, egy konyha és egy stúdió, míg a hálószobák az alsóbb szinten lettek elhelyezve.

 
KONTÉNEREK
IrodaKonténerek
 
A Big Konténer Kft. Tevékenységi köre  Új Irodakonténerek lakókonténerek forgalmazása az egyszerű kiviteltől egészen a luxuskivitelig...
 
tovább
Őr és PortaKonténerek
 
Big Konténer Kft. által forgalmazott kisméretű konténerek alkalmasak őrzési feladatot végző személy tartózkodására...
 
tovább
Egyedi konténerek
 
Konténereink egyedi méretei és különleges színvilága teszi lehetővé, hogy  Cége arculatához igazodjon, hogy kitűnjön a többi átlagos irodakonténer közül...
 
tovább
RaktárKonténerek
 
Nehéz és könnyűszerkezetes raktárkonténereket többféle méretben értékesítünk. 20 lábas, 40 lábas...
 
tovább
Mobilgarázsok
 
Raktározási gondja van? Itt egy remek ideiglenes megoldás a legjobb áron. Könnyen mobilizálható, szállítható...
 
tovább
Copyright Big Konténer Kft. © 2017