Konténerszállítmány a selyemúton (2. rész)

A Nunner Logistics ebben a műveletben az ausztriai központú Vasúti Szállítmányozási Csoport (Rail Cargo Group) ügynökeként vesz részt.

Ami a második legnagyobb vasúti szállítmányozási cég Európában. Mindkét logisztikai szolgáltató együttműködésben dolgozik a TMA állomással, és mindkettő raktárként és átrakodáshoz veszi igénybe, mindenféle teher és konténer számára, beleértve például az acélszállítmányt, melyet a hátországba visznek, vonattal, kamionokkal és uszályokkal.

  A Selyemút egy Közép-Ázsiát keresztülszelő karavánútként jött létre, amely az egyik végén Kínát és Kelet-Ázsiát kötötte össze, a másik végén található Közép-Kelettel és a Földközi Tengerrel.

 Ez volt a legfőbb összeköttetés a kelet és nyugat, Kína és Európa között. Az új útvonal, ami egy, mint egy 11,000 kilométer hosszú vasútvonalat jelent, a Kínától Európáig nyúlik, áthaladva Mongólián és Oroszországon.

 Az útvonal neve a rendkívül jövedelmező selyem kereskedelemből ered, mely a Han dinasztia idején virágzott, Kr.e. 206 és Kr.u. 220 között.

 A Selyemút része a kínai „Egy Öv, Egy Út” (One Belt, One Road) programnak. Konténerek szállításához a vonatvonal bejárása mintegy 16-18 napig tart, majdnem fele annyi ideig, mint a hajóút. A szénkibocsátás pedig hússzor kevesebb, mint a légi szállítmányozás esetén, tehát nem is kérdéses, hogy a konténerek és egyéb szállítmányok fuvarozása sokkal kifizetődőbb és környezetkímélőbb, mint bármely más lehetőség. 
 

 
KONTÉNEREK
IrodaKonténerek
 
A Big Konténer Kft. Tevékenységi köre  Új Irodakonténerek lakókonténerek forgalmazása az egyszerű kiviteltől egészen a luxuskivitelig...
 
tovább
Őr és PortaKonténerek
 
Big Konténer Kft. által forgalmazott kisméretű konténerek alkalmasak őrzési feladatot végző személy tartózkodására...
 
tovább
Egyedi konténerek
 
Konténereink egyedi méretei és különleges színvilága teszi lehetővé, hogy  Cége arculatához igazodjon, hogy kitűnjön a többi átlagos irodakonténer közül...
 
tovább
RaktárKonténerek
 
Nehéz és könnyűszerkezetes raktárkonténereket többféle méretben értékesítünk. 20 lábas, 40 lábas...
 
tovább
Mobilgarázsok
 
Raktározási gondja van? Itt egy remek ideiglenes megoldás a legjobb áron. Könnyen mobilizálható, szállítható...
 
tovább
Copyright Big Konténer Kft. © 2017