Közösségi élet megújításának helyszíne Kóreában

  A LOT-EK vállalatnak köszönhetően új, „APAP nyitott iskola” nevet viselő konténer épülettel bővült a kóreai Anyang városa, mely helyet biztosít számos vérpezsdítő rendezvénynek.

Az épület nyolc hajózási konténerből áll, melyeket 45 fokos szögben illesztettek egymáshoz. Ezzel egy halszálka szerű formát hoztak létre a folyó mentén, mely egy nyílhoz hasonlóan, három méter magasra emelkedik ki környezetéből. Két konténer rézsútosan lett beépítve, az egyik felfelé az égbe törve, a másik a talajtól az épületig vezet. Az épület rekreációs célokat szolgál. Világos sárga színével és fekete mintáival a városi környezethez illeszkedik, miközben a látogatók számára a nyugalom, fejlődés és elmélkedés központjává vált.

 A földszinten a hatalmas lebegő konténer épület árnyékában egy nyilvános szabadtéri színpad helyezkedik el, mely kihasználja a terület földrajzának köszönhető természetes lejtését. A felette elhelyezkedő rész az alant elterülő szabad részt használja fel, amivel a közösségi összejövetelek kialakulását segíti elő. A függőleges egység egy gyalogösvény, mely mintegy meginvitálja a látogatót a felsőbb emeletekre. A második szint, egyetlen hatalmas, összefüggő, többcélú tér, amely találkozóhelyként, kiállítások helyszíneként is szolgál, két stúdiólakással a művészek számára. Két elülső fal metszi el, észak-nyugati irányban, mely drámai hatást kölcsönöz a stabil konténer épületnek, felfedve jó néhány kémlelő nyílást. 
 
 A konténerek rövid oldalfala mintegy keretet adnak a környezetre nyíló kilátásnak és ezzel egyetemben utat engednek a természetes fénynek, a kereszthuzatnak és betekintést engednek a szomszédságnak és a közeli parkban sétálók számára.

 
KONTÉNEREK
IrodaKonténerek
 
A Big Konténer Kft. Tevékenységi köre  Új Irodakonténerek lakókonténerek forgalmazása az egyszerű kiviteltől egészen a luxuskivitelig...
 
tovább
Őr és PortaKonténerek
 
Big Konténer Kft. által forgalmazott kisméretű konténerek alkalmasak őrzési feladatot végző személy tartózkodására...
 
tovább
Egyedi konténerek
 
Konténereink egyedi méretei és különleges színvilága teszi lehetővé, hogy  Cége arculatához igazodjon, hogy kitűnjön a többi átlagos irodakonténer közül...
 
tovább
RaktárKonténerek
 
Nehéz és könnyűszerkezetes raktárkonténereket többféle méretben értékesítünk. 20 lábas, 40 lábas...
 
tovább
Mobilgarázsok
 
Raktározási gondja van? Itt egy remek ideiglenes megoldás a legjobb áron. Könnyen mobilizálható, szállítható...
 
tovább
Copyright Big Konténer Kft. © 2017