LOT-EK: Whitney Studio szállítókonténer installáció

A LOT-EK által tervezett és kivitelezett Whitney Studio, egy kétemeletes, 55 négyzetméter alapterületű konténer helyiség. Egyszerre funkcionál a new yorki Whitney, amerikai művészeti múzeum galériájaként és oktatótereként olyan nyilvános programokhoz, mint például egy művészeti oktató óra, minden korosztály számára.


A tervek úgy lettek kialakítva, hogy az egység beférjen a múzeum előtti árokba, a bejárat előtti híd déli oldalán.  A fekete, négyzet alakú egység hat darab szállítmányozási konténert foglal magában, melyeket kétszer hármas kialakításban helyeztek egymásra. 

 Egy folyamatos, diagonális acélüveg betét lett kialakítva a konténer oldalainak mentén és a tetőn, melyet egy világos sárga keret emel ki. Ez rálátást enged a múzeum földszinti szoborkertjéből és a vendégek számára lehetővé teszi, hogy elkapjanak egy-egy képet a benne zajló eseményekből. A konténer ablakai természetesen nyithatóak, így lehetőség van a rajtuk keresztüli szellőztetésre, mely kiegészítheti a beépített hűtő-fűtő klímaberendezés munkáját.


 Valójában ez egy ideiglenes helyiség, mely előkészíti a Whitney múzeum húsrakodó negyedbe történő átköltöztetését, amikor is ezt majd elbontják.
 

 
KONTÉNEREK
IrodaKonténerek
 
A Big Konténer Kft. Tevékenységi köre  Új Irodakonténerek lakókonténerek forgalmazása az egyszerű kiviteltől egészen a luxuskivitelig...
 
tovább
Őr és PortaKonténerek
 
Big Konténer Kft. által forgalmazott kisméretű konténerek alkalmasak őrzési feladatot végző személy tartózkodására...
 
tovább
Egyedi konténerek
 
Konténereink egyedi méretei és különleges színvilága teszi lehetővé, hogy  Cége arculatához igazodjon, hogy kitűnjön a többi átlagos irodakonténer közül...
 
tovább
RaktárKonténerek
 
Nehéz és könnyűszerkezetes raktárkonténereket többféle méretben értékesítünk. 20 lábas, 40 lábas...
 
tovább
Mobilgarázsok
 
Raktározási gondja van? Itt egy remek ideiglenes megoldás a legjobb áron. Könnyen mobilizálható, szállítható...
 
tovább
Copyright Big Konténer Kft. © 2017