Luxusiroda a kertvégében

Sok ember szenved attól, hogy túl sok a stressz munka közben, túl sok a zavaró tényező, jó lenne kicsit elvonulni, magunkban lenni, hogy haladni tudjunk feladatainkkal.

Az első lépés, azoknak, akik megtehetik, hogy otthonról vállalnak munkát, ami jó ötletnek tűnik, kizárja a zavaró tényezők nagy részét, saját időbeosztásunk lehet, és sokat spórolhatunk az utazáson, illetve az irodabérlésen is. De vajon tényleg megoldás ez a problémára?

Legtöbben hamar rájövünk, hogy otthonról dolgozni nem is olyan egyszerű, mint gondolnánk. Otthonunkban annyi minden más van, amit szívesebben csinálnánk, mint a munka és bizony sok feladat van, amit el kellene végezni. Ráadásul még TV is van, és senki nem figyel, így gyakran inkább a könnyű utat választanánk.

Ezt a problémát felismerve alkották meg a kisméretű, minden szükséges luxussal felszerelt, kertben felállítható mini irodák ötletét. Ez a kis irodakonténer jellegű miniatürizált luxusingatlan megteremti a békét, kellemes a hangulata és produktivitásra serkentő környezetet nyújt. Minden olyan eszközzel fel van szerelve, amire a munkánk folyamán szükségünk van, miközben nem kell buszra szállnunk, hogy eljussunk a munkahelyünkig. És ha belegondolunk, mindennek az eléréséhez csupán egy irodakonténerre volt szükség, semmi másra.
 

 
KONTÉNEREK
IrodaKonténerek
 
A Big Konténer Kft. Tevékenységi köre  Új Irodakonténerek lakókonténerek forgalmazása az egyszerű kiviteltől egészen a luxuskivitelig...
 
tovább
Őr és PortaKonténerek
 
Big Konténer Kft. által forgalmazott kisméretű konténerek alkalmasak őrzési feladatot végző személy tartózkodására...
 
tovább
Egyedi konténerek
 
Konténereink egyedi méretei és különleges színvilága teszi lehetővé, hogy  Cége arculatához igazodjon, hogy kitűnjön a többi átlagos irodakonténer közül...
 
tovább
RaktárKonténerek
 
Nehéz és könnyűszerkezetes raktárkonténereket többféle méretben értékesítünk. 20 lábas, 40 lábas...
 
tovább
Mobilgarázsok
 
Raktározási gondja van? Itt egy remek ideiglenes megoldás a legjobb áron. Könnyen mobilizálható, szállítható...
 
tovább
Copyright Big Konténer Kft. © 2017
supported by: neuweb.eu