Made to move konténerek

Koppenhága északi kikötője egy tisztán ipari helyből egy nagyobb városrésszé alakul. Az átalakulás alatt a régebbi gyárak, rakpartok és kikötőhelyek megüresedtek, míg utol nem éri magát a fejlődés mértéke. Egy helyi kivitelező, az Arcgency által készített ‘made to move’ elnevezésű projekt kortárs építési módszereket vezet be ezen üres terek hatékony beépítéséhez.

A három emelet magasan egymásra pakolt, használt szállító konténerek egy előre gyártott rendszernek tekinthetőek, melyek megkérdőjelezik az univerzális hulladékok kérdését, illetve a tradicionális építési technikákat. A konténer egységek közötti rés flexibilis térként szolgál az elsődleges munkaterületi funkciókhoz, míg a belső tér másodlagos funkciókra szolgál, azaz tárgyalótermek, műhelyek és raktárak találhatók itt.

A konténer vázat nagy teljesítményű szigetelt szendvics panelekkel borítják be, melyek elősegítik a zord skandináv klíma elleni védelmet. A védőburkolat közvetlenül a konténer vázába van behajlítva -  csakúgy, mint az ablakok, a tetőelemek és a belső padlólemezek.

A konténerek belsejében lévő 40 láb hosszú terektől egészen a köztük lévő háromszoros magasságú üres részekig, a különböző terek számos használatra alkalmasak. A különböző szintek, illetve a nagy belső ablakok lehetővé teszik a kooperatív munkalégkör megteremtését.

 
KONTÉNEREK
IrodaKonténerek
 
A Big Konténer Kft. Tevékenységi köre  Új Irodakonténerek lakókonténerek forgalmazása az egyszerű kiviteltől egészen a luxuskivitelig...
 
tovább
Őr és PortaKonténerek
 
Big Konténer Kft. által forgalmazott kisméretű konténerek alkalmasak őrzési feladatot végző személy tartózkodására...
 
tovább
Egyedi konténerek
 
Konténereink egyedi méretei és különleges színvilága teszi lehetővé, hogy  Cége arculatához igazodjon, hogy kitűnjön a többi átlagos irodakonténer közül...
 
tovább
RaktárKonténerek
 
Nehéz és könnyűszerkezetes raktárkonténereket többféle méretben értékesítünk. 20 lábas, 40 lábas...
 
tovább
Mobilgarázsok
 
Raktározási gondja van? Itt egy remek ideiglenes megoldás a legjobb áron. Könnyen mobilizálható, szállítható...
 
tovább
Copyright Big Konténer Kft. © 2017