Nyaralás egy konténerben

A konténereket ma már tényleg szinte bármire lehet használni, gondoljunk csak a belőlük kialakított csúcsszuper medencékre, menő kerti tárolókra vagy luxuslakásokra. Ma már azonban egy új területen is használják ezeket a masszív fém „dobozokat”, Csehországban ugyanis egy igazi konténer hotelt építettek. 

Egy prágai-bécsi építésziroda, az Artikul Architechts volt az ötlet gazda, az eredmény pedig igazán fantasztikus lett. Ez a kis kockahotel összesen három konténerből áll, ahol két szinten összesen tizenhárom vendég fér el kényelmesen.  A belső terek funkcionálisak, berendezésük egyszerű, ami a teljes nyugalmat sugározza. A különleges szálláshelyet a gyönyörű panoráma teszi még egyedülállóbbá, amit a padlótól plafonig érő ablakoknak köszönhetően akár az ágyból is csodálhatunk. A faburkolatoknak köszönhetően a nyári kánikulában a konténerek fémlemezei sem melegszenek fel, így tényleg egy pihentető és szuper nyaralást lehet eltölteni ebben az újszerű hotelben.  

Nem kell külföldre mennünk, ha ezt a fajta szálláshelyet szeretnénk kipróbálni, ugyanis Magyarországon is alakítottak már ki hasonló hotelszobát. Noszvajon hódit az elegáns sátrazás, vagyis a glamping, ám a két nagy sátor és egy jurta mellé még egy konténerben is megszállhatnak az ide érkezők. Ez is azt bizonyítja, hogy egyre többen fedezik fel a konténerekben rejlő lehetőségeket, ami nem csoda, hiszen igazi építészeti kihívásnak számít.
 
 
KONTÉNEREK
IrodaKonténerek
 
A Big Konténer Kft. Tevékenységi köre  Új Irodakonténerek lakókonténerek forgalmazása az egyszerű kiviteltől egészen a luxuskivitelig...
 
tovább
Őr és PortaKonténerek
 
Big Konténer Kft. által forgalmazott kisméretű konténerek alkalmasak őrzési feladatot végző személy tartózkodására...
 
tovább
Egyedi konténerek
 
Konténereink egyedi méretei és különleges színvilága teszi lehetővé, hogy  Cége arculatához igazodjon, hogy kitűnjön a többi átlagos irodakonténer közül...
 
tovább
RaktárKonténerek
 
Nehéz és könnyűszerkezetes raktárkonténereket többféle méretben értékesítünk. 20 lábas, 40 lábas...
 
tovább
Mobilgarázsok
 
Raktározási gondja van? Itt egy remek ideiglenes megoldás a legjobb áron. Könnyen mobilizálható, szállítható...
 
tovább
Copyright Big Konténer Kft. © 2017