Otthon akár fél év alatt

Régen talán elképzelni sem tudták az emberek, hogy a konténereket ilyen széleskörűen lehet használni. Rengeteg előnye miatt azonban egy nagyon kedvelt elem lett, amiből ma már nem csak pénztárakat vagy öltözőket, de lakásokat is építenek. 

Kiváló példa erre egy spanyol otthon, amit rekord sebességgel, csupán fél év alatt húztak fel. Ez az egyedi lakóház bármelyik luxus épülettel felveszi a versenyt, hiszen a hagyományostól eltérő belsőépítészeti megoldások is megvalósultak benne. Ezek a hatalmas „fémdobozok” ugyanis könnyen átalakíthatóak, ezért a merész újításoknak semmi sem szab határt. Ebben a spanyol házikóban például a konténer egyik oldalát egy üvegpanellel helyettesítették, így ha ezt elhúzzák az ott élők, a terasz bármikor a nappali részéve válik. A konténer falát gipszkartonozással lehet otthonosabbá tenni, ami ezután többféleképpen burkolható vagy akár azonnal festhető, így mindenki saját ízlése szerint alakíthatja ki a neki tetsző kuckót.  

Sokszor ezek a konténer házak újrahasznosított anyagból készülnek, csodás otthont építettek például egy rozsdás hajókonténerből. Természetesen ezek a házak a pénztárcánkat is kímélik, így nem csoda, hogy világszerte egyre többen választják ezt az időtálló, egyedülálló és különleges építési módot. Első ránézésre talán sokaknak furcsa lehet egy-egy ilyen otthon, ám az ajtón belépve biztosan mindenkinek eláll a lélegzete a fantasztikus összhatástól és a merész építészeti megoldásoktól. 
 
 
KONTÉNEREK
IrodaKonténerek
 
A Big Konténer Kft. Tevékenységi köre  Új Irodakonténerek lakókonténerek forgalmazása az egyszerű kiviteltől egészen a luxuskivitelig...
 
tovább
Őr és PortaKonténerek
 
Big Konténer Kft. által forgalmazott kisméretű konténerek alkalmasak őrzési feladatot végző személy tartózkodására...
 
tovább
Egyedi konténerek
 
Konténereink egyedi méretei és különleges színvilága teszi lehetővé, hogy  Cége arculatához igazodjon, hogy kitűnjön a többi átlagos irodakonténer közül...
 
tovább
RaktárKonténerek
 
Nehéz és könnyűszerkezetes raktárkonténereket többféle méretben értékesítünk. 20 lábas, 40 lábas...
 
tovább
Mobilgarázsok
 
Raktározási gondja van? Itt egy remek ideiglenes megoldás a legjobb áron. Könnyen mobilizálható, szállítható...
 
tovább
Copyright Big Konténer Kft. © 2017