Rakománytakarók a hõérzékeny termékek védelmére

Számtalan cégnek szükséges hőmérséklet-érzékeny rakományokat szállítania keresztül-kasul a világban. Ezekhez nem elegendő egy hagyományos konténer. Ilyen szállítmány lehet például a friss hús, halak, vagy tejtermékek is, illetve bármilyen élelmiszer, ami hűtés nélkül hamar megromlik. 

Ezen termékek megvédésének és biztonságos szállításának legegyszerűbb módja, ha a konténerben elhelyezett árut egy olyan speciális anyaggal fedjük le, ami tartja a szükséges hőmérsékletet. Költséghatékony, ha ez az anyag újra hasznosítható és többször felhasználható, így csökkenthető vele a karbonlábnyom kibocsájtásunk is. A cégünk birtokában lévő normál konténer állomány ezzel a kiegészítő termékkel máris alkalmassá válik hűtésre szoruló áruk biztonságos szállítására is. 
 
A rakománytakaró, egy olyan megfizethető alternatíva, ami azonnali hőmérséklet-szabályozást és védelmet nyújt a hőérzékeny termékeknek. Úgy tervezték, hogy könnyedén ráhúzhatjuk a konténer belsejébe pakolt rakományra. Olyan partner céget válaszunk, aki a legjobb anyagból készíti a rakománytakaróit és megbízható gyártási technológiákat alkalmaz. Csak így lehetünk biztosak abban, hogy a rakományunk az egész szállítási útvonal alatt stabilan a kívánt alacsony hőmérsékleten marad.
 
Tehát védelem, könnyű kezelhetőség és a legjobb anyagok használata, ezeket a szempontokat tartsuk szem előtt. Csakígy garantálható, hogy a hűtést igénylő termékünk minőségveszteség nélkül kerüljön az áruházak polcaira és onnan a vevőink konyhájába.
 
 
KONTÉNEREK
IrodaKonténerek
 
A Big Konténer Kft. Tevékenységi köre  Új Irodakonténerek lakókonténerek forgalmazása az egyszerű kiviteltől egészen a luxuskivitelig...
 
tovább
Őr és PortaKonténerek
 
Big Konténer Kft. által forgalmazott kisméretű konténerek alkalmasak őrzési feladatot végző személy tartózkodására...
 
tovább
Egyedi konténerek
 
Konténereink egyedi méretei és különleges színvilága teszi lehetővé, hogy  Cége arculatához igazodjon, hogy kitűnjön a többi átlagos irodakonténer közül...
 
tovább
RaktárKonténerek
 
Nehéz és könnyűszerkezetes raktárkonténereket többféle méretben értékesítünk. 20 lábas, 40 lábas...
 
tovább
Mobilgarázsok
 
Raktározási gondja van? Itt egy remek ideiglenes megoldás a legjobb áron. Könnyen mobilizálható, szállítható...
 
tovább
Copyright Big Konténer Kft. © 2017