Wakeboard konténer

Manapság a konténerek felhasználási területe rendkívül széles. Hagyományosan a szállítmányozásra használt óriási fém dobozokat ma már előszeretettel használják kerti tárolóhelységnek, irodában, mosdónak, jegyeladó helységnek, és még lakásnak is. De a Red Bull csapata kitalált egy új felhasználási módot a konténerek számára, méghozzá a wakeboard pályán való alkalmazását.

Egy korábbi videójukban a horvátországi Pula kikötőjében építettek fel egy különleges wakeboard pályát, ahol egy hatalmas daru forgatta a wakeboardosokat 360°-ban. De nem egyszerűen húzta őket, hanem ők közben a vízre helyezett kissé átalakított konténereket ugratónak használva mutatták be lélegzetelállító mutatványaikat. Kihasználták a konténereknek azt az előnyét, hogy könnyen alakíthatók, de rendkívül masszívak, így biztonságos volt a csúszkálás rajtuk.

A videót rendkívül precíz és komoly előkészületek előzték meg, mivel egy olyan darut kellett találniuk, ami elég gyorsan forog ahhoz, hogy a megfelelő sebességet biztosítsa a wakeboardosok számára. A filmben egyébként 3 profi wakeboardos látható, akik számára igazi kihívást, de ugyanakkor élvezetet is jelentett a konténereken való ugrálás.
 

 
KONTÉNEREK
IrodaKonténerek
 
A Big Konténer Kft. Tevékenységi köre  Új Irodakonténerek lakókonténerek forgalmazása az egyszerű kiviteltől egészen a luxuskivitelig...
 
tovább
Őr és PortaKonténerek
 
Big Konténer Kft. által forgalmazott kisméretű konténerek alkalmasak őrzési feladatot végző személy tartózkodására...
 
tovább
Egyedi konténerek
 
Konténereink egyedi méretei és különleges színvilága teszi lehetővé, hogy  Cége arculatához igazodjon, hogy kitűnjön a többi átlagos irodakonténer közül...
 
tovább
RaktárKonténerek
 
Nehéz és könnyűszerkezetes raktárkonténereket többféle méretben értékesítünk. 20 lábas, 40 lábas...
 
tovább
Mobilgarázsok
 
Raktározási gondja van? Itt egy remek ideiglenes megoldás a legjobb áron. Könnyen mobilizálható, szállítható...
 
tovább
Copyright Big Konténer Kft. © 2017